EL I CONGRES D'HABITATGE DE CATALUNYA

16 i 17 de novembre a la Fabra i Coats

Els dies 16 i 17 de novembre al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona tindrà lloc el 1r Cogrés d’habitatge de Catalunya, una trobada de tot el movient per l’habitatge per tal de debatre i decidir les línies d’actuació i les eines conjuntes a desplegar.  

** Cal inscriure’s al Congrés per a participar-hi.

HORARIS

DISSABTE 16

8:30H fins a 9:30H Obertura de portes i acreditacions

10H Inici del Congrés + Ponència Anàlisi

11:30H Pausa

12H Ponència Estratègica I

14H Dinar

15.30H Ponència Estratègica II

16.30H Ponència Estratègica III

17:30H Pausa

18H Ponència Mobilitzacions

I acabem…

 

DIUMENGE 17

10H Ponència Programa

11:30H Pausa

12H Ponència Organització

14H Acte Polític i dinar

I ACABEM!!

El Congrés s’estructura a partir de 5 ponències, que han sorgit de tot el procés previ que ha constat de debats oberts a pobles i barris, debats interns als grups i una trobada entre els grups que va tenir lloc a l’Ateneu de 9 barris. Els grups i col·lectius participants han presentat esmenes a les ponències que es debatran i votaran que les complementaran, per finalment debatre i validar les ponències resultants.

Ponència d’anàlisis:

Analitza l’evolució de la problemàtica de l’habitatge durant la darrere dècada, els actors i responsables de la situació i les formes que està prenent en l’actualitat aquesta problemàtica.

Ponència estratègica:

Reflexiona al voltant de les eines i tàctiques despleglades fins al moment pel moviment i com a partir de les experiències i el bagatge d’aquests anys les podem desplegar i convertir-les en eines que ens portin a una victòria per a totes. A més a més es debatrà sobre els diferents tipus de propietaris que ens trobem enfront per tal de conèixer i l’heterogeneitat de realitat i estratègies que tenen els diversos grups.

Ponència de mobilitzacions:

Després de fer un anàlisis de com s’ha donat la creació i coordinació de les darreres campanyes i mobilitzacions conjuntes, es debatrà i decidirà una campanya conjunta de tot el moviment per tal de demostrar la nostra força i colpejar com un sol puny.

Ponència de programa:

Es debatrà i decidirà un programa que englobi totes les demandes del conjunt del moviment i que ens ha de servir com a eina de lluita i socialització per tal de posar la problemàtica de l’habitatge al centre del debat públic.

Ponència organitzativa:

Som moltes i arreu que estem fent les mateixes coses i que ens trobem amb les mateixes necessitats, per tal de ajuntar forces i que el Congrés reverteixi en el dia a dia dels col·lectius ens dotarem diferents comissions.

ESPAI

FABRA I COATS

Carrer de Sant Adrià, 20, 08030 Barcelona

REGLAMENT I MESA

Aquí us podeu descarregar el reglament que farem servir pels debats i la validació de les ponències, així com la conformació de la mesa

INSCRIPCIONS

Període d’inscripcions tancat.

Si el teu grup d’habitatge encara no s’ha posat en contacte amb el grup motor i es vol participar al Congrés, envia’ns un correu a info@congreshabitatge.cat i t’enviarem les instruccions de com fer-ho