STOP DESNONAMENTS

Exigim l’aturada immediata de tots els desnonaments  fins que no es garanteixi el dret a una habitatge digne. Exigim la finalització de les dates obertes i la persecució dels desnonaments il·legals. Reclamem reallotjaments en habitatges dignes i el compliment integral de la llei 24/2015.

PUNXEM LA BOMBOLLA DEL LLOGUER

Reclamem la baixada immediata dels preus dels lloguers, que hauran d’anar lligats a la renda disponible de les llars. Volem uns contractes de lloguer estables, que es renovin de manera automàtica i acabin amb l’actual precarietat i incertesa.

EXPROPIEM ELS PISOS DE BANCS, FONS VOLTOR I GRANS PROPIETARIS

Cal recuperar la funció social de l’habitatge avui en mans d’aquests agents i garantir un parc d’habitatge de lloguer públic i social. De la mateix manera cal impulsar altres formes d’accés a l’habitatge fora del mercat.

CONSTRUÏM MOVIMENT POPULAR

Hem decidit organitzar-nos i ens comprometem a fer front de forma col·lectiva a la problemàtica que afecta a les classes populars. Ens responsabilitzem de crear i mantenir una comunitat forta, basada en els vincles i lligams a cada territori, de relacionar-nos des del suport mutu i de millorar les nostres condicions de vida. No deixarem a ningú enrere: mai més ens enfrontarem soles a les adversitats.